Feed on
Posts
Comments

Shelterbox

Jeg er medlem av en organisasjon som kalles Rotaract. Dette er på en måte ungdomsorganisasjonen til storebror Rotary. Vi har møter annenhver uke, der vi hører på foredrag og snakker om flere spennende temaer. Tanken bak organisasjonen er å utvikle seg selv som menneske og å øke sin kunnskap om samfunnet generelt. I tillegg samler vi inn penger til veldedige organisasjoner.

En av disse organisasjonene er Shelterbox. I morgen skal vi ha kaffe- og vaffelsalg for å samle inn penger til denne organisasjonen. Jeg føler at Shelterbox er noe folk flest ikke har hørt så mye om, i alle fall var det ukjent for meg og min kjære før vi ble med i Rotaract.

I korte trekk går Shelterbox ut på at katastroferammede mottar en boks som inneholder alt man trenger i den umiddelbare tiden etter at en katastrofe har inntruffet. Blant annet kan det nevnes telt og livsnødvendig utstyr som man kan klare seg med mens man er hjemløs og venter på å få nytt hjem eller å komme tilbake til sitt gamle. Boksen skal kunne brukes av en hel familie på en gang.

Dette er et veldig interessant konsept som jeg føler har falt litt i skyggen av de andre hjelpeorganisasjonene. Ta gjerne en titt på hjemmesidene til Shelterbox for å lese mer.

 

Be Sociable, Share!

One Response to “Shelterbox”

  1. plosiv says:

    Kikket på hjemmesiden, og dette ser jo veldig bra ut. Du er utrolig flink som tar deg tid til slike ting. Liker!

Leave a Reply

CommentLuv badge