Feed on
Posts
Comments

Ønskeliste julen 2010

Julen nærmer seg med stormskritt, og forespørslene om hva jeg ønsker meg til jul blir flere og flere. Å svare på disse forespørslene er som alltid veldig vanskelig, da jeg gjennom året som regel kjøper meg det jeg har lyst på. Noen ting kan jeg dog klare å hoste opp. Nedenfor finner du noe av det jeg kan tenke meg å få. Posten er vel i bunn og grunn forbehold familie og andre som har lyst til å gi meg noe fint. Listen står IKKE i prioritert rekkefølge. OBS! Oppdateres fortløpende, så ta gjerne turen innom flere ganger for å se om den er oppdatert. :) Dersom dere skulle lure på hva min kjære ønsker seg til jul, kan dere lese det her.

 • Fatboy (Denne står høyt på listen!)
 • Penger
 • Sokker i spreke farger
 • iPad
 • Vesker
 • Jo Nesbø-bøker (Harry Hole. Ikke lest noen, må begynne fra starten.)
 • Øredobber
 • Armbånd
 • Telysholder med stett (Ikke den på bildet, men samme type holder)
 • Sekk/veske til å ha jobbting i. Må tåle litt vekt.
 • En god bodylotion/bodyscrub
 • Helly Hansen-jakke (Vind og vanntett)
 • Gensere
 • Cardigans
 • Lysestaker
 • Søte kjøleskapmagneter
 • Issey Miyake-parfyme
 • Treningsklær (sorte)
 • Pulsklokke (Ikke nødvendigvis denne, men en med feminint utseende og funksjoner jeg trenger.)
 • Gavekort
 • Store smykker (lange)
 • Rødvin
 • Kanebo pudderrefill (Almond beige)
 • Ansiktsmasker
 • Brettspill
 • Partitur: 3 x middagstallerken, 28 cm
 • Partitur: 8 x tekrus, 33 cl
 • Partitur: Langt, smalt fat.
 • Sengetøy, flanell. Ikke hvitt. 1 x 220 cm og 1 x 200 cm
 • Laken, ikke hvitt. 180 x 200.
 • Stavmixer
 • Vitrineskap
 • Dessertskåler fra Hadeland, Galakse
 • Vinduspynt
 • Wokpanne
 • Kjøkkenvekt
Be Sociable, Share!

One Response to “Ønskeliste julen 2010”

 1. [...] kan du jo også sjekke ut ønskelista til min kjære samboer. Del denne [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge