Feed on
Posts
Comments

Cherry on top!

Fine, fine Plosiv har gitt meg en bloggaward, og den må jeg selvfølgelig svare på. Det var veldig koselige ord fra en meget hyggelig frøken!

Oppgaven er altså den at jeg skal fortelle om tre forfattere jeg liker godt, og i tillegg også peke ut en yndlingsbok av forfatteren. Å plukke ut yndlingsbok, yndlingsfilm, yndlingsmat, yndlingsyouname it syns jeg er utrolig vanskelig, men jeg skal gi det et forsøk. Etterpå må jeg sende utfordringen videre til 5 bloggere jeg liker godt. Det er en mye lettere oppgave.

1. J.K. Rowling – Jeg ble trollbundet av Harry Potter fra første stund. Hans reise inn i den magiske verdenen på Hogwarts fikk meg til å koble helt av fra omverdenen og til å hente frem mine barnslige sider. Anbefaler deg å lese alle bøkene, og de må leses på engelsk. Dumbledore gruser Humlesnurr lett.

2. Henning Mankell – Jeg begynte å lese Wallander-serien i sommer, og lot meg skikkelig fenge. Dette er krim på sitt beste, der spenningen blir holdt gjennom hele boken. Hundene i Riga er foreløpig min favoritt, men jeg har enda ikke kommet gjennom alle.

3. J.D. Salinger – Jeg har ikke lest noe annet enn Catcher in the rye av denne forfatteren, men den er til gjengjeld veldig flott. Fine skildringer av hovedpersonens opplevelser. Må leses.

Jeg kunne nevnt mange flere forfattere jeg er veldig glad i, men siden awarden kun gir meg lov til å nevne tre, stopper jeg her.

Siden jeg ikke kan sende awarden tilbake igjen til Plosiv, må jeg gi den til fem andre bloggere jeg liker svært godt.

Den gode feen – Kjempeflink med interiør! Bloggen hennes er en stor inspirasjon. I tillegg skrives den på nynorsk. Stort pluss!

Sofsen – Det er sjeldent at jeg skrattler av noe, men Sofsen er altså en av de som har fått meg til å gjøre nettopp det. Innleggene hennes yrer av sarkasme og morsomme stikk til de som enn måtte fortjene det. Morsom og intelligent frøken!

Strekhjerte – Skriver meget godt. Ofte lange, fine tekster med interessant innhold.

Sitrondrops - Skriver fine tekster og har mange fine bilder.

hjartesmil – Uten tvil min favorittblogger. Hun gleder seg over de små tingene og deler dette med leserne sine. Hun fremstiller verdenen på en sukkersøt måte som gjør at man kan drømme seg bort. I tillegg har hun på eget initiativ laget to magasiner som absolutt er verdt en titt. Hun er en selverklært bokelsker og deler stadig boktips på bloggen.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge