Feed on
Posts
Comments

Jeg har trent på Elixia en stund nå. Jeg har gått fra å ha et passivt liv, til å ha et realtivt aktivt liv. Det kan selvfølgelig bli enda bedre, men jeg er stolt av meg selv og innsatsen jeg har lagt ned så langt. Jeg mener selv jeg har kommet langt når jeg ikke lenger syns det er forferdelig og et ork å dra på senteret. Det har blitt en vane. Slike vaner er gode å ha.

Nå var det egentlig ikke hvor flink jeg har vært som skulle være temaet for denne posten. Som medlem på Elixia møter jeg på mange mennesker. Enkelte legger jeg spesielt merke til rett og slett fordi de gjør noe som er verdt å legge merke til. De siste dagene har jeg lagt merke til hun som alltid snakker i telefonen når hun trener. Om det er tredemølle, elipsemaskin eller sykkel – hun snakker ALLTID i telefonen. Jeg er litt nysgjerrig på hvordan det høres ut for den i andre enden.

I dag var det en dame på ca 40 som fikk min oppmerksomhet. Hun trente i olabukse og ballerinasko. Det kan da umulig ha vært komfortabelt?

Jeg funderer over alle menneskene som er på senteret. Ryktene om at det kun er de som bygger muskler som går på treningssenter er for lengst avlivet. Her finnes det folk i alle fasonger og utgaver. Du har han med parykk. Du har han som stønner så høyt at du nesten blir litt skremt. Du har fnisejentene som helt tydelig er ute etter å gjøre inntrykk på han muskulløse i singlet. Du har hun som føler at alle stirrer på henne og som aller helst ønsker å være usynlig. Du har den spreke mannen i sin beste alder som løper mil etter mil på tredemøllene. Du har han som kun er ute etter å vise seg frem. Du har han som er der en gang i måneden for å lette på samvittigheten. Du har han som trener seg opp til å sykle Oslo – Trondheim. Du har de som bruker apparatene helt feil og som du ikke kan gjøre annet enn å smile av. Du har han i panikkalderen som bruker tusenvis av kroner på personlig trener. Variasjonen er stor og ikke minst fascinerende. Jeg tar meg stadig i å fundere over hvem alle disse menneskene er. Hvilken historie de har. Hva de tenker. Hva de gjør til vanlig. Det er litt spennende. Og litt fint. Alle er vi der uansett med et felles mål: Å få en sprekere og sunnere livsstil.

Be Sociable, Share!

2 Responses to “Observasjoner på treningssenteret”

  1. BigHurt says:

    Hehe, hun i olabukse og ballerinasko la jeg merke til også :)

  2. Pia says:

    For et flott innlegg! Dette likte jeg, ikke minst fordi det er akkurat, akkurat sånn det er.

Leave a Reply

CommentLuv badge