Feed on
Posts
Comments

Pianoimprovisasjon

Jeg vet at denne er gammel, og at de fleste som er bereist på det store internettet har sett den før. Likevel velger jeg å poste den her, rett og slett fordi den er så utrolig morsom. For de som ikke har fått med seg hva Chatroulette er (går det an?) så er det en tjeneste hvor man kan koble seg til tusenvis av fremmede i hele verden så lenge man har et webkamera. Ett klikk og du videochatter med en vilkårlig person på et annet kontinent enn deg selv. Er du ikke pen nok eller interessant nok blir du klikket vekk kjappere enn du rekker å si “å”, så vær kjapp. Er du en sart sjel bør du imidlertid styre unna tjenesten, da den oversvømmes av overkåte menn med et utpreget behov for å vise frem sine edlere deler. I denne videoen er det ingen edlere deler, kun 5 minutter og 28 sekunder med ren moro:

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge