Feed on
Posts
Comments

Magisk aften

I går var min kjære og jeg på Rockefeller for å se Tom McRae spille. Dette ble den andre gangen vi så ham live, og jeg kan med en gang si at det ikke blir den siste. Det var rett og slett en magisk aften. Jeg ble trollbundet, bergtatt og opp i ørene forelsket i denne fantastiske mannen og musikken. Virkelig. Det var magisk. Det var en mer sprudlende utgave av Tom vi fikk se, med skikkelig band som til tider tok helt av på sanger som i utgangspunkte er rolige og melankolske. Fantastisk. Det hele toppet seg med en deilig cover av “Umbrella”, bare byttet ut med “Tombrella”. Det var en perfekt komponert blanding av gamle og nye sanger, og jeg virkelig storkoste meg. Jeg anbefaler virkelig alle som enda ikke har hørt noe av denne geniale mannen å sjekke ut musikken kjapt!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge