Feed on
Posts
Comments

Hva søker du?

Inspirert av Frk. Plosivs innlegg om Google Analytics bestemte jeg meg for å sjekke min egen statistikk for å se hva folk som har vært på bloggen min i utgangspunktet har søkt etter.

Øverst troner soveromsgardiner med hele 14 treff. Jeg stusset først over hvorfor de kom til min blogg på grunn av dette søket, helt til jeg husket på innlegget “nye soveromsgardiner”.

Hele 6 av de 25 øverste treffene omhandler feite mennesker av noe slag. Listen over søkeord inneholder totalt 143 fraser, og en stor prosentandel av dem omhandler feite mennesker, enten det er “sexy feite menn, “gjør fun light meg feit”, “overvektige modeller” eller den som fikk jeg til å trekke mest på smilebåndet “morsomme bilder av feite mennesker”. Det slår meg at det finnes mange mennesker der ute som er interesserte i feite mennesker, enten det er på en positiv eller negativ måte. Det burde jeg kanskje visst før jeg bestemte meg for å lage dette blogginnlegget  om feite modeller tidligere i år. Lite visste jeg om denne umåtelige trangen menneskene har til å beskue feite mennesker. Er det for å ha noe å le av så man kan føle seg bedre angående seg selv, eller er det rett og slett av ren nysgjerrighet? Ikke vet jeg, men det gir meg tross alt litt ekstra trafikk til bloggen, så jeg bør vel ikke klage.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge