Feed on
Posts
Comments

Nysgjerrigper

Jeg er som tittelen sier en nysgjerrigper. Jeg er nysgjerrig på hvem som leser denne bloggen. Om det er noen som leser den i det hele tatt. Derfor har jeg laget en ny side hvor nettopp DU kan presentere deg. Det hadde gjort meg strålende glad om du tok deg de to minuttene det tar å skrive noe om deg selv! Siden finner du helt øverst sammen med resten av knappene.

Be Sociable, Share!

2 Responses to “Nysgjerrigper”

 1. SOFSEN says:

  SV: Oh yes, det er et godt tegn, så absolutt. Tenk at jeg faktisk brukte så mye tid der før. En skam!

  Hei, mitt navn er Sofie, jeg er 21 år, og er en skeptiker av natur. Jeg kjeder meg aldri, rett og slett fordi jeg har det så gøy med meg selv. Jeg sitter ofte og ler for meg selv, og om jeg skal prøve å forklare til andre, er det nesten umulig, med mindre de kjenner meg og humoren min 100 %. Jeg leser bloggen din, fordi du skriver bra og har MENING med bloggen din. Ikke bare svada piss om hvilken mascara som er best, eller hva du ønsker deg til jul.

  Ha en god helg! :D

 2. Oj, takk skaruha!! :D
  Har aldri sett din blogg før heller, men ser ut til at jeg kan like den ja. Ikke den, ikke den, men den ja. Muahhhha! ;)

  Jeg heter Ida…… vennene mine kaller meg for Gerd, oppkalt etter en uteligger på Lillehammer. Nice. Ellers leser jeg veldig mange blogger på fritida… og trener, sover og spiser. Og fester.

  Skal bli gøy å lese mer av bloggen din.

Leave a Reply

CommentLuv badge