Feed on
Posts
Comments

Vakre Amsterdam

Jeg trosset flyskrekken og dro til Amsterdam i vinterferien. Det angrer jeg absolutt ikke på. Amsterdam er en meget vakker by. Til tross for eimen av hasj som så og si var overalt i byen, og til tross for regnet, koste min kjære og jeg oss masse. Vi kjørte kanalbåt, var på Ice Bar og på Nemo. Vi vandret gatelangs. Vi var på Red Light District og lot oss fascinere, men vi følte oss ikke helt hjemme der kan man si.Min kjære ble etter kun to timer i byen tilbudt å kjøpe kokain, noe vi takket høflig nei til. Vi tok trikk og kjørte toetasjers tog. Vi ble ofte ofre for syklistenes manglende respekt for vikeplikt. Vi spiste mye god mat. Vi tilbrakte over 8 timer på flyplassen. Det gikk overraskende fort. Jeg ble forelsket i Roffle, en rullende, leende ape. Angrer enda bittert på at jeg ikke kjøpte den.

Amsterdam er en fantastisk by. Jeg reiser gjerne tilbake dit. Det er spesielt deilig å være i en slik by med en person man er så innmari forelsket i. Fabelaktig. Min kjære har for øvrig oppsummert turen i listeform her.

Be Sociable, Share!

4 Responses to “Vakre Amsterdam”

 1. plosiv says:

  Amsterdam høres veldig bra ut. Vurderte å tilbringe vinterferien min der også, men det ble Køben istedenfor. Neste gang faller nok valget på Amsterdam, etter å ha sett denne bloggposten. :)

 2. SOFSEN says:

  Åh, det var hyggelige ord det! Tusen, tusen takk for det! Sånt gjør meg så glad! Jeg har en skikkelig kjip dag idag, men slike tilbakemeldinger gjør tilværelsen så mye bedre. Tusen takk!

  Amsterdam virker så herlig. Jeg vil absolutt reise dit en gang.

  Interessant blogg du har her! Skal lese litt nå, tenkte jeg.

  Ha en strålende helg du også!

 3. SOFSEN says:

  Nei, det er ikke det. Jeg er drittlei hele Lars Tangen-imaget.

 4. [...] mesterkokker. Kokeboken ligger fortsatt fin og ubrukt i bokhylla. 2010 var året da jeg fikk oppleve Amsterdam og alt det byen hadde å tilby. Jeg var på sightseeing, spiste god mat, handlet og koste meg sammen [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge