Feed on
Posts
Comments

Tilbakeblikk

Those were the days my friend…

I kveld har jeg mimret litt og bladd igjennom gamle bilder fra backupmappa. Da kom jeg over dette bildet. Bildet er tatt i Roma. I 2005. Studietur med fantastiske mennesker. Fantastiske mennesker i en fantastisk by. Jeg husker fortsatt Roma godt. Det som gjorde aller mest inntrykk på meg var nok Colosseum. Det var mektig. Jeg ønsker å reise tilbake til Roma igjen sammen med kjæresten. Jeg håper det er noe vi kan få til i løpet av de nærmeste årene.

På bildet er flere av de jeg regnet som mine beste venner under studietiden. Nå som jeg har flyttet til østlandet har dessverre kontakten minsket betraktelig med noen. Jeg har ikke vært særlig flink til å opprettholde kontakt, så mye av skylden må jeg ta selv. Jo lenger tid det har gått, jo mer skummelt har det vært å plukke opp telefonrøret og ringe. Sosiale medier som Facebook og blogger gjør det litt lettere å følge med på hva som skjer i livene til de enkelte, men erstatter selvfølgelig ikke den levende samtalen.

Jeg har derfor satt meg ett mål. Jeg skal i løpet av den nærmeste fremtiden ringe gamle kjente. Om jeg tør. Det er tross alt litt skummelt når det har gått så lang tid siden sist.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge