Feed on
Posts
Comments

Jeg.

Inspirert av dette innlegget fra selveste hjartesmil-Mariell, lager jeg min egen liste:

Jeg trenger å få bekreftelse på ting jeg gjør, bare for å være sikker på at jeg ikke gjør noe feil. Også trenger jeg omsorg og kjærlighet.
Jeg liker å klemme, men tør sjeldent å ta initiativ til det.
Jeg spiser det meste, men har fobier for synlig fett og plukker det derfor alltid vekk. Salami og skinke med masse hvite prikker er derfor uaktuelt. For ikke å snakke om bacon.
Jeg sier ja til nye bekjentskaper og ting som gir meg en minnerik opplevelse.
Jeg sier nei til ting som kan sette meg i et dårlig lys eller ting hvor jeg kan føle meg ukomfortabel.
Jeg er flink til å vise omsorg og å bry meg om de jeg er glad i. Jeg er flink til å se meg selv og å innrømme når jeg tar feil.
Jeg leser for tiden alt for lite i forhold til hva jeg ønsker. Jeg har absolutt ingen motivasjon, men håper å kunne begynne med Stieg Larsson-trilogien snart. Boktips mottas med takk.
Jeg ler
når kjæresten gjør rare ting som bare jeg og han forstår noe av, når jeg ser folk falle og når jeg ser på mine favoritttv-serier. Jeg ler ofte av ingenting når jeg er trøtt.
Jeg er veldig usikker på meg selv, men er omsorgsfull og snill som dagen er lang.
Jeg har aldri hoppet i fallskjerm eller vært på flyturer lengere enn fem timer.
Jeg er lykkelig når jeg er sammen med kjæresten min og folk jeg er glad i. Når jeg kan slappe helt av og være meg selv 100%.
Jeg trives ikke om vinteren fordi jeg ikke liker kulde noe særlig. Jeg synes likevel vinteren i Norge er noe av det vakreste i verden. Jeg trives ikke i sosiale sammenhenger der jeg ikke har full kontroll over hva som skjer rundt meg eller hvor jeg ikke kjenner alle.
Jeg er dårlig på å være oppmerksom på det jeg gjør. Flere glass har endt i tusen biter på gulvet fordi jeg har trodd at jeg har satt det på bordet, når sannheten er at jeg var en halvmeter unna fordi jeg ikke var oppmerksom på det jeg drev med.
Jeg er redd for å fly, være hjemme alene, for edderkopper og for at noen i min nærmeste familie skal dø. Jeg er redd for å skulle dø ung, eller å ende opp gammel og venneløs. Marerittet er å ende opp som dette. Jeg er redd for at jeg ikke lever nok i nuet, og dermed sløser bort tjueårene mine.
Jeg elsker å blir strøket på ryggen eller på armen og følelsen av å være nydusjet i en seng med nyvasket sengetøy.
Jeg tror på at alle mennesker har noe godt i seg. Jeg tror på kjærligheten.

bildet er hentet her )

Be Sociable, Share!

One Response to “Jeg.”

  1. Trine Grung says:

    Sv- blogger masse jeg og ga meg aldri. VG tok ikke en telefon engang før de skrev jeg hadde sluttet. Noe jeg aldri sa jeg skulle gjøre….skrev jeg tok en pause og kuttet å ha med meg bloggen overalt. Blogger når jeg føler det er noe å blogge om rett og slett. Kjekt om du stikker innom tidvis :-)

Leave a Reply

CommentLuv badge