Feed on
Posts
Comments

Søndag kveld ble kjæresten min skremt av et dunk etterfulgt av et hyl fra badet: Kneskålen min hadde bestemt seg for å hoppe ut av ledd for første gang på et par år, og jeg falt så lang jeg var utover baderomsgulvet. Dagene etter har vært smertefulle, og et legebesøk resulterte i 1500 kroner mindre på bankkontoen. Resultatet var en selvmedlidenhet uten like, der jeg var sikker på at jeg hadde det verst av alle i hele verden.

Helt til jeg tenkte på Haiti. Haiti, hvor mennesker ligger døde i gatene. Der mennesker febrilsk graver frem sine kjære fra ruinene, de fleste for sent. Der tusenvis av mennesker verken har vann eller mat, og kjemper en febrilsk kamp for å overleve. Der mennesker er avhengig av hjelp fra andre land. Haiti,  der mennesker i desperasjon ikke vet hva fremtiden bringer. Der mennesker lider.

Uansett hvor kjedelig det er for meg å ødelegge kneet mitt, blir det rimelig bagatellmessig i forhold til tilstandene på Haiti. Dessverre er det lett å spinne seg inn i sin egen lille tankebane når man har det vondt.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge