Feed on
Posts
Comments

PostSecret

Heldig som jeg er fikk jeg den boken jeg hadde ønsket meg av min kjære til jul:

PostSecret er et genialt konsept der hvem som helst kan sende et postkort til en spesifikk adresse. På dette postkortet skriver du en hemmelighet du har. Du trenger ikke å skrive navnet ditt, og mange legger ofte kreativitet ned i utformingen av kortet. Er du heldig, blir ditt bidrag publisert her. Jeg er jevnlig inne på siden og leser, og det kommer stadig nye bidrag. Nysgjerrig som jeg er, syns jeg det er både spennende og fascinerende å lese alt folk deler der. Noen ganger er det også triste hemmeligheter, morsomme hemmeligheter og ekle hemmeligheter. Ingen vet hvem som er avsenderen av postkortet.

Mariell Øyre aka hjartesmil har hatt et lignende prosjekt gående på sin blogg, bare på norsk. Dette har resultert i utgivelsen av en bok med tittelen “løyndom”. Sjekk det ut!

foto: Mariell Øyre

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge