Feed on
Posts
Comments

Putti Plutti Plott

I en alder av 25 år hadde jeg aldri hørt om Putti Plutti Plott. Lite opplyst på julefronten, tydeligvis. I går var jeg bedt med av svigermor til Oslo Spektrum for å se årets oppsetning av stykket om denne nissen med det rare navnet. Jeg hadde ikke særlig store forventninger, rett og slett fordi jeg ikke visste hva jeg kunne forvente. Likevel ble jeg positivt overrasket. Forestillingen var kjempekoselig og ga meg skikkelig julestemning! I tillegg hadde den masse humor, som gjorde at jeg humret både tidt og ofte. Den intime atmosfæren de hadde skapt ved å presse oss inn på et heller lite område av Spektrum var svært vellykket. Med orginale kulisser av papp som rører på seg og omtrent faller ned om man kommer borti dem, ble dette alt i alt en flott opplevelse. Mye bra sang og dans er et absolutt pluss! Hadde jeg hatt små barn hadde jeg uten tvil tatt de med på dette for å sikre årets julestemning. Per Aspelin er død for lengst, men ånden hans lever videre gjennom Putti Plutti Pott.

b_s_4

b_s_5

asplin_per_03

(Alle bildene er hentet fra http://www.putti.no)

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge