Feed on
Posts
Comments

Fragile

Vi har lett for å klage over småting. Småting som egentlig ikke betyr noe i den store sammenhengen. Vi nordmenn har det generelt veldig bra, men glemmer dette oppi all luksusen. Vi glemmer hvor bra vi har det. Hvor heldige vi er som får lov til å jobbe, le, oppleve. For noen er skjebnen en helt annen.

I det siste har jeg fulgt en blogg som har satt ting litt i perspektiv. Som har fått meg til å tenke. Tenke over hvor skjørt livet er. Hvor urettferdig livet er. For noen. Regine Stokke er ei jente med et mot jeg sjeldent har sett maken til. Hun er bare 18 år, men har allerede kjempet lenge mot kreften. Gjennom bloggen har jeg tatt del i livet hennes. I oppturene hennes. I hennes håp om å overleve kreften mot alle odds. Jeg har håpet for henne. Krysset fingrene for henne. I går kom oppdateringen alle som leser bloggen har fryktet: “This will be over”. Blodprøvene har blitt kraftig forverret. Smertene er uutholdlige. Det er umulig å si hvor lang tid hun har igjen. Alt hun har lyst til er å leve. Å kunne bli gammel. Å kunne oppleve. Noe de aller fleste tar som en selvfølge. Noe jeg tar som en selvfølge. Men livet er skjørt. Livet er uforutsigbart. Man vet ikke hva som venter rundt neste hjørne. Man vet ikke hvem som rammes. Eller når. Jeg gråter for Regine. Jeg føler hennes sorg, selv om jeg aldri kan føle det hun må føle selv akkurat nå. Jeg krysser fortsatt fingrene, i håp om at et mirakel skal skje. Et mirakel som gjør henne frisk. Håp er viktig. Håp kan drive et menneske lenge. Håp kan gi ekstra krefter. Jeg håper.

Om du ønsker å bidra til forskningen på MDS i Regines navn, foreslår jeg at du handler julegaver her. Jeg håper alle kan gå inn og skrive en hilsen til Regine på bloggen hennes.

Og som et klokt, gammelt ordtak sier: Lev hver dag som om det skulle være din siste.

Bruk energien din på å leve. Nyt livet. Tenk over hvor bra du faktisk har det.

cry(Bildet er linket til kilden.)

Be Sociable, Share!

One Response to “Fragile”

  1. tone says:

    hadde du virkelig ikkje fleire ønsker?!!!!

Leave a Reply

CommentLuv badge