Feed on
Posts
Comments

Activities of boredom

høst

(Bildet er linket til kilden)

Av mangel på noe bedre å gjøre, fant jeg ut at jeg ville fylle ut dette skjemaet jeg fant. Andre medbloggere vil bli utfordret til å fylle ut det samme skjemaet nederst i innlegget!

Hva er du opptatt av for tiden?

For tiden er jeg opptatt av å bli frisk, slik at jeg slipper å hoste ut lungene mine. I tillegg er jeg opptatt av julen, julegaver og hvordan det blir å feire jul uten mamma og pappa.

Hva har du på deg i dag?

Akkurat nå har jeg på meg noe så kjedelig som joggebukse og t-skjorte. Orker ikke vandre rundt i olabukse inne.

Hva skal du spise til middag?

I dag har jeg spist svinesnitzler og jasminris til middag. Snitzlene er fryktelig gode! Anbefales på det sterkeste. Kjøpt i Sverige naturligvis.

Hva vil du gjerne lære deg?

Oi! Det er mye! For det første ønsker jeg å lære meg fransk på nytt. Jeg var en racer i fransk C-språk på videregående, men det har dessverre gått i glemmeboken, siden det ikke har vært hyppig brukt etter endt skolegang. Jeg ønsker også å lære meg å spille gitar. Og å synge pent!

Hva hører du på akkurat nå?

Tv2-nyhetene! Nå snakker de om biodrivstoff og om det er miljøvennlig eller ikke. Visstnok er det noen som føler seg grundig lurt…

Hvordan er ditt favorittvær?

Uten tvil sommervær! Jeg kan ikke fordra regn, vind og kulde. Jeg skal innrømme at snø er ganske koselig så lenge det er ordentlig kaldt og ordentlig snø som knaser under skoene dine når du går. Dessverre er dette en sjeldenhet i Norge, så da foretrekker jeg definitivt sommeren.

Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå?

Å kunne forandre måten jeg tenker på, og la det bidra til noe positivt, for eksempel en vektreduksjon.

Hvis du kunne få et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden – hvor skulle det være?

Oi, det er mange steder jeg kunne tenke meg å bo. Men kanskje Paris. Eller London. Eller Maldivene. Eller Bergen. Eller i en liten bygd ikke så langt fra Oslo. Jeg er ikke så kravstor.

Hva vil du gjerne ha akkurat nå?

Vann! Jeg er fryktelig tørst!

Hva vil du gjerne bli kvitt?

Ble kvitt ganske mye skrot når vi flyttet for noen måneder siden. Så det jeg aller helst vil bli kvitt nå er x antall overflødige kilo.

Hvis du kunne dra hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dra?

Maldivene. Absolutt. Hvite strender og bungalower. Varmt badevann og solsteik. Bølgeskvulp. Det gode liv.

Hvilket språk vil du lære?

Fransk. Jeg elsker fransk. Det er flott å høre på. Jeg har alltid ønsket å lære meg et språk ikke alle kan, f.eks. russisk, kinesisk eller lignende.

Hva ser du etter i en venn?

Ærlighet. Åpenhet. En venn er en som alltid vil ditt beste. Som tør å si ifra. En venn er en jeg kan le med. Gråte med. Dele alt med. Snakke om alt mellom himmel og jord med. En venn som tar meg for den jeg er, verken mer eller mindre.

Hvem vil du gjerne møte?

Patrick Dempsey og Brad Pitt. Ikke veldig orginalt, men dog. Ingen over, ingen ved siden.

Hva slags musikk liker du?

Det aller meste egentlig. Blant favorittene er Muse, Minor Majority, Tom McRae, Madrugada og Robbie Williams. Men jeg er ikke kresen i det hele tatt når det kommer til musikk, og kan til og med finne enkelte listepopsanger fengende.

Hva er favorittplagget i klesskapet ditt?

Favorittplagget mitt er definitivt en sort cardigan. Den brukes til alt. Jeg kan virkelig ikke ha på meg klær uten å ha den sorte cardiganen over. Det har blitt en vane, og jeg føler meg naken uten. Dessverre sånn egentlig, for det gir lite rom for variasjon.

Hva er drømmejobben?

Jeg har alltid drømt om å være samfunnsfaglærer på videregående, og det er fortsatt absolutt noe jeg kunne tenke meg. Ellers kunne jeg tenke meg å jobbe med noe som involverer både pedagogikk og IT, f.eks. utvikling av pedagogisk programvare, spill og lignende. Drømmen over alle drømmer er jo å kunne jobbe med reklame, animasjon, videoredigering og slike ting, men det er jo ikke det jeg har utdannelse til.

Har du noen favorittmodeller?

Hehe, modeller? Som i Top Model-modeller? Dårlig med det gitt. Men det er vel mange av dem som er pene. Å si noe annet ville være å lyve.

Hvis du hadde 1000 kroner nå, hva ville du brukt pengene på?

Gjerrig som jeg er, ville jeg mest sannsynlig satt de inn på sparekontoen.

Beskriv stilen din?

Casual? Stilen min er kjedelig. Olabukse, topp, cardigan. Typisk lærer? Liker å pynte meg i hverdagen med kjole og tights, men er ganske så langt unna noen moteløve.

Hva var det siste motebladet du leste?

Det Nye. Regner med at det kan kalles et moteblad, selv om det byr på mye annet interessant og så.

Den siste cd-en du kjøpte?

Det er faktisk ikke så veldig lenge siden, utrolig nok. Det var cd-en “Greatest Hits” av Bruce Springsteen & The E Street Band. Fantastisk mye bra på den.

Hva vil du akkurat nå?

Kose meg sammen med kjæresten min. Han har vært på jobb i hele kveld, så nå vil jeg ha litt kvalitetstid.

Da sender jeg utfordringen videre til gorken, Malin, Lex Lobo, Popsicle og Drea.

Be Sociable, Share!

One Response to “Activities of boredom”

  1. [...] litt siden ble jeg tagget av Petrine til å fylle ut en liste med spørsmål. Endelig har jeg fått somla meg til å gjøre det, så her [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge