Feed on
Posts
Comments

Hjartesmil

Kan du tenke deg et mer vakkert ord enn hjartesmil? Å smile med hjertet. Fantastisk flott. Noe vi alle burde prøve en gang.

Om du kun skal lese en blogg på nett, så må du bare lese om Mariell og hennes fantastiske verden. Hun gjør det å skrive på nynorsk til noe fantastisk vakkert. Selv jeg, enda jeg er en innbitt nynorskmotstander, tror at denne bloggen ikke ville vært like fantastisk om den ble skrevet på bokmål. Hun gjør innholdet til noe poetisk og romantisk med sine nynorske skildringer.

Jeg beundrer hennes verden med bestemorkjoler, polkagriser, kjærleik, han der fine, matlaging fra bunnen av, blomstrete tapet, fine sitater, drømmer og alt som er fint og vakkert. Dette mennesket er så positivt at jeg ikke finner ord for for glad jeg blir av å lese bloggen hennes. En “feel good”-opplevelse å være innom der. Er dagen din litt grå og trist? Ta turen innom bloggen, og hjertet ditt vil smile igjen.

Hjartesmil.

Bildet er hentet fra bloggen. Klikk på bildet for å komme til bloggen.

Bildet er hentet fra http://hjartesmil.blogg.no. Klikk på bildet for å komme til bloggen.

Be Sociable, Share!

One Response to “Hjartesmil”

  1. Malin says:

    So fin bloggen din var blitt! Lika designet!! Håpa alt er vel :)

Leave a Reply

CommentLuv badge