Feed on
Posts
Comments

Høsten

Nå er det like før høsten setter inn. August går mot slutten, og sommeren har for alvor vinket farvel. Man kjenner at luften blir kaldere og finner dugg på bilruta om morgenen. Snart begynner bladene å skifte farge, og tykke klær må hentes frem fra bakerst i skapet. Det er alltid vanskelig å gi slipp på sommeren, spesielt når man håper på flere varme dager etter en regnfull sommer, men likevel er det noe særegent med høsten som gjør at man ikke kan mislike den helt: Alle fargene. Varme klær tett inntil kroppen. Strålende solskinn blandet med kald vind mot kinnene. Skjerf. Lue. Regnfulle kvelder i armkroken til kjæresten. Under pleddet. Med en kopp varm kakao, te eller solbærtoddy. Lukten av regn. Peiskos. Ny leilighet. Jeg er klar. Klar for høsten.

j0433415

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge