Feed on
Posts
Comments

Boligeier

Jepp. Jeg er boligeier. Min kjære og jeg er boligeierE. Det føles rart å si det. Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg enda. Jeg tror ikke det går helt opp for meg før vi står der og ser tingene våre på plass i leiligheten. Jeg tror det blir fantastisk bra. Og spennende. Og alt på en gang. En ny epoke i livet. Fast jobb, og egen bolig. Samboer. Et liv, altså. Skummelt, men utrolig. Gjeldsslave til man er godt over 50. Men det er vel hverdagen for de aller fleste “vanlige dødlige”? Jeg bekymrer meg ikke nevneverdig for det. Ikke enda, i allefall. Mulig angsten kommer snikende etter hvert. Nå er jeg bare lykkelig! :-D

Tone, Malin, LenaPena og alle andre jeg ser så alt for, alt for sjeldent:

JEG SAVNER DERE!!!

Håper vi kan treffes i sommer en gang.

Bilder av leiligheten:Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge