Feed on
Posts
Comments

Voksenlivet

Jeg føler meg ikke voksen. Jeg har jobbet snart ett år som lærer, har vært samboer like lenge, men føler meg fortsatt ikke voksen. I begrepet voksen legger jeg ansvarsfull, i stand til å ta viktige valg og å vite mye om alt. Nå har jeg også fått førstehjemslån. Vi har fått førstehjemslån. Det er ingenting som gleder meg mer enn det. Det er dette vi har ventet på. Å kunne kjøpe vår egen bolig. Men for å kunne kjøpe egen bolig må man også vite litt om hva det vil si å kjøpe bolig, og man må kunne alle vanskelige ord og begreper som står i finansieringsbevis og prospekter. Man bør kunne alt om lån og lånebetingelser. Det kan jeg ikke. Jeg har rett og slett ingen peiling. Bør jeg føle meg som en dust fordi jeg ikke kan slike vesentlige ting? Det er i allefall slik jeg føler meg når jeg må spørre om, for andre, åpenbare ting. Dust. Er det slik at når man entrer voksenlivet, så skal man kunne alt, vite alt og ha full kontroll? Jeg tror aldri jeg vil bli helt voksen. Blir noen egentlig det?

Be Sociable, Share!

One Response to “Voksenlivet”

  1. Anonymous says:

    Først av alt-gratulerer med egen leilighet! Den såg skikkelig flott ut, såg jo bildene du hadde lagt på facen. Og, nei-en trenger ikke kunne alt selv om en er voksen! Og en trenger hvertfall ikke føle seg som en dust selv om en ikke kan alt om boliglån osv. I såfall er vi mange duster:)
    Det virker som livet smiler for tiden..stemmer?
    Kos deg med fridag i morgen og strålende sol.
    God klem fra Tone

Leave a Reply

CommentLuv badge