Feed on
Posts
Comments

Egoist-idiotene

Denne påsken har jeg vært på kino. Før det var det en måned eller to siden forrige gang jeg var på kino. Det er flere grunner til det. En grunn er pris. Den mest forhatte grunnen er dog noe helt annet: Egoist-idiotene. Disse folkene som tror de eier hele verden og dermed kan snakke sä høyt de vil med sidemannen under hele filmen. Eller i mobiltelefonen. “Hei, jeg er på kino, så jeg kan ikke snakke nå.” No shit?! Eller de som hvert andre minutt skal sjekke mobilen for sms og dermed lyser opp hele salen. Klarer man ikke være isolert fra telefonen i to stakkars timer bør man kanskje revurdere hele kinobesøket.

“Menn som hater kvinner” var selvfølgelig ikke noe unntak. Ikke nok med at jeg kom ved siden av verdens mest høylytte person, et par rader nedenfor satt det også et par damer og skravlet i munnen på hverandre. Disse fikk tilslutt tilsnakk, noe jeg frydet meg lenge over.

Når jeg går på kino og attpåtil betaler hundre kroner for opplevelsen, har jeg visse forventninger:

-At folk er stille under hele forestillingen. Det innebærer at munnen lukkes fra det øyeblikket det blir mørkt i salen.
- Mobiltelefoner slås på lydløs under hele filmen. Den skal ikke være oppe fra lomma i ett sekund en gang.
- Snop som lager mye støy legger man igjen hjemme.

Er du av typen som absolutt må diskutere filmens handlingsforløp med kompisen din, foreslår jeg at du venter til filmen kommer på DVD. I det offentlige rom viser man hensyn. Jeg er sikker på at de aller fleste som går på kino har det samme ønsket som meg:
Å kunne nyte en film i ro og mak uten forstyrrende elementer.

(“Menn som hater kvinner” var en meget god film. )

Be Sociable, Share!

One Response to “Egoist-idiotene”

  1. malina says:

    Vann LSK DÅ? Nope.. Eller.
    Men uansett, eg har nytt blogginnlegg, check it out! ;) Du er med! ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge