Feed on
Posts
Comments

Familie og sånn

Jeg har verdens beste familie:

Verdens beste bror, verdens beste søster, verdens beste mamma og verdens beste pappa.

Jeg har alltid vært velsignet med en herlig familie. En familie som har stilt opp, i gode tider og i dårlige tider. En familie full av humor, der takhøyden er stor og latteren sitter lett. En familie der vi har lært å takle tunge tider. Tunge tider sammen.

Mamma og pappa er ubeskrivelige. De stiller opp – og har stilt opp, både økonomisk og med ubetinget kjærlighet. Min bror, som er noen år eldre enn meg, har jeg alltid sett opp til. Han har vært slik storebrødre skal være. Ærlig, smart, og omsorgsfull. Passet på lillesøster. Jeg har alltid vært stolt av å være lillesøsteren hans.
Min søster er et forbilde for meg. Dette grunnet hennes umåtelige styrke og hennes evne til å sette andre foran seg selv. Hun har lært meg utrolig mye de senere årene, og jeg vil karakterisere henne som en av mine beste venner.

Disse personene betyr utrolig mye for meg. Jeg er glad jeg har en så fantastisk familie. Uten dem ville ikke livet vært det samme. Takk!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge