Feed on
Posts
Comments

Jeg lurer på hva som skjer med verden. Virkelig. Det er så mye tragisk som skjer, at det er lite som kan rettferdiggjøres med den for lengst oppbrukte frasen “Det er en mening med alt”.
Hva er meningen med å la en mor til to små barn dø så alt for alt for tidlig? Hva er meningen med å legge et spedbarn, dødt eller i live, i en plastpose og forlate det i en vilkårlig hage? Hva er meningen med å stoppe bilen når du kjører over en bro, dra din fireårige datter ut av bilen og deretter kaste henne i døden, med dine seks og åtte år gamle sønner som vitner? Hva er meningen med å drepe uskyldige små barn med kniv i en vilkårlig barnehage? Hva er meningen med å bli drept av en person du tidligere delte alt med, og som attpåtil var politimann? Ingenting. Absolutt ingenting. Det finnes ingen mening. Ingenting kan rettferdiggjøres. Verden er brutal. Hard og brutal. Det gjør meg trist. Veldig trist. Man vet aldri hvilke meningsløse handlinger folk er i stand til å gjennomføre.

Skummelt. Brutalt. Meningsløst.

Be Sociable, Share!

2 Responses to “I en verden av meningsløshet”

 1. Anonymous says:

  Men så er det heldigvis enda flere flotte meiningsfulle ting som skjer!:) Forskjellen er bare at en ikke alltid legger like godt merke til dem…

  ToneStu

 2. Lovefool says:

  Det er helt sant, Tone! :-)
  Var bare så mye trist som skjedde på en gang, så jeg ble litt frustrert.
  Men mye positivt som skjer! Babyer osv ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge