Feed on
Posts
Comments

Love

Forelsketforelsketforelsket. Ja, jeg er fortsatt forelsket. I går fant jeg et album jeg fikk av min kjære på vår ettårsdag. Et album han har laget selv. Limt inn bilder av oss i. Limt inn billetter, menyer og andre minner fra ting vi har gjort sammen. Et fantastisk flott album. Det fikk det til å krible i magen min. Det fikk meg til å huske på hvor uendelig forelsket jeg er i denne gutten. Forelsket fra topp til tå. Fra innerst til ytterst. Deep and truly. Fra fingertupp til skulder. Ja, du skjønner tegninga. Livet er flott med en så fin fyr i det. Er jeg kvalm fordi jeg forteller om hvor forelsket jeg er? Kanskje. Men det florerer ikke av slike innlegg på min blogg, så jeg føler meg berettiget til minst ett. Nemlig.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge