Feed on
Posts
Comments

Bloggtørke

Ja, faktisk. Jeg har bloggtørke. Orker ikke skrive. Har ikke noe å skrive om for den saks skyld. Føler meg i sånt rart humør for tiden. Uten å sette fingeren på hva det er. Sikkert derfor det er tørke.

Av ting som har skjedd i livet mitt kan jeg jo nevne følgende:

- Jeg har kjøpt meg iPhone 3G, som en gave til meg selv fordi jeg bestod eksamen og dermed er ADJUNKT. Jeg elsker telefonen.

- Jeg har vært på Disney on ice: Prinsesseklassikerne i Oslo Spektrum sammen med svigerfamilien. Det var veldig koselig. Faktisk.

- Jeg har som tidligere nevnt ENDELIG blitt adjunkt. Ja, jeg bestod den siste eksamenen. Eksamenen fra helvete. Eksamenen som gjorde meg trist. Nå er jeg bare glad. Glad og fornøyd. Det føles herlig. Nå kan jeg kun fokusere på jobb.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge