Feed on
Posts
Comments

Godt nytt år!

Eventuelt også godt nyttår for de som foretrekker det. Jeg har aldri visst hvilken av skrivemåtene som er riktig, eller om det er noen betydningsforskjell på dem. Jeg registrerer likevel at folk bruker dem om hverandre. Men uansett, GODT NYTT ÅR! Håper 2009 bringer hell og lykke til alle dere der ute.

Dette ønsker jeg for 2009:

* At familien og vennene mine skal ha det bra.
* At jeg får jobb også fra høsten av.
* At jeg går ned i vekt
* At jeg forblir frisk og rask
* At jeg får reise til et av stedene jeg har ønsket å reise til.

Det er nok også mer, men det får komme etter hvert. Håper alle har hatt en strålende kveld. Vi har spist kalkunbryst og har hatt en rolig hjemmekveld. Er i grunn deilig det også, jeg misunner ikke de som våkner opp med verdens største fyllesyke i morgen.

Be Sociable, Share!

One Response to “Godt nytt år!”

  1. Anonymous says:

    Godt nytt år til deg også!
    klem tone

Leave a Reply

CommentLuv badge