Feed on
Posts
Comments

I dag har jeg drukket Sprite for første gang på lenge. På mange år faktisk. Det var en skuffende opplevelse. Tidligere i år har jeg drukket 7 up som vi kjøpte i Sverige. Det er så vanvittig mye bedre. Ordentlig god smak av lime og sitron. Så sorry, Sprite, men her må du gi tapt for din overmann. Dessverre får man ikke kjøpt 7 up i Norge annet enn på restauranter. Det vil si, de har vel en sukkerfri versjon på markedet, men den er også vanskelig å få tak i. Akk ja.

Egentlig er det like greit at man ikke får tak i 7 up i Norge. Etter en jul med alt for mye god mat, drikke og julesnop er man nødt til å si stopp. Føler meg (enda mer) som en oppblåst ball, og har bestemt meg for at etter jul må det tas grep. Da er det svømming minst to ganger i uka, samt at det skal investeres i staver. (Ja, jeg vet at de som går med staver ser ut som fjotter. Men jeg har faktisk merket god effekt av de de få gangene jeg har prøvd. Så da får jeg heller være en fjott.) Brus blir kun lovlig i spesielle tilfeller, det samme med snop. Det er greit å sette seg noen mål i allefall. Men de må være overkommelige. Å si at man skal trene 2 timer 7 ganger i uka og kun spise salat til alle måltider vil være å ta litt for mye i. Da bryter man etter et par dager. Endringene må være til å leve med. Gradvise endringer som til slutt ender opp som en total endring. Jada. Nyttårsforsetter er alltid gode. Så får vi se om de holder.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge