Feed on
Posts
Comments

Julefred

Pinnekjøttet er spist, gavene er pakket opp. Julaften for i år er over. Det har vært en fin kveld. Pinnekjøttet var fantastisk. Det er nesten trist å tenke på at man kun spiser denne herligheten en gang i året. Pakkene er jeg mer enn fornøyd med i år. Jeg har fått det jeg ønsket meg og mer til. Blant dagens fangst kan jeg nevne:
* iPod Nano
* Sex and the City sesong 1-6 (Skoeske)
* Trivial Pursuit
* Mixmaster
* Sengesett
* Fantastisk innrammet nydelig bilde av min flotte niese
* Gavekort på polet
* Gavekort på Bohus
* Hardangerbestikk
* Smykker
* Friis-veske
* Annen veske
* Skjerf, vanter, gensere
* Smykkeskrin og lommebok

… og sikkert noe jeg ikke kommer på i farten. Likevel, jeg er meget fornøyd. I morgen kommer min niese, bror og svigerinne på besøk. Jeg gleder meg masse. Det blir koselig. Julefreden har senket seg.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge