Feed on
Posts
Comments

Chi og juleferie

16 dager til neste arbeidsdag. 16 dager avslapning. 16 dager frihet. Frihet til å gjøre hva jeg vil. Spille DS, lese, se TV, kose meg. Ingen andre ting å tenke på før den 5. januar. Det er JULEFERIE. Fantastisk. Jeg er sliten. Både fysisk og mentalt. Juleferien kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt enn nå. Siste skoledag ble avsluttet med gudstjeneste i kirken. To av mine flotte elever spilte Mary’s boy child på saksofon. De var kjempeflinke. Jeg ble rørt.

Marius og jeg kom nettopp hjem fra Chi. Det var mitt første besøk på Chi. Chi er en kinesisk restaurant midt i hjertet av Lillestrøm. Chi hadde fantastisk mat. Og mye mat. I tillegg er den billig. Alt kan nytes i en fantastisk flott atmosfære. Jeg ble veldig imponert. Jeg kommer til å gå dit ved flere anledninger. Dagens meny bestod av:

Forrett:
Vårrull med hvitløkschilisaus

Hovedrett:
Innbakt svinekjøtt i sursøt saus på Kantonesisk vis.

Dessert:
Stekt banan med fersk frukt og vaniljesaus

Nå er vi mette. Og fornøyde. I morgen er det fest. Da må det ryddes. Vi har fått ny sofa. Den forrige knakk. IKEA har heldigvis såpass serviceinnstilling at de byttet den på reklamasjon. Det skulle for så vidt bare mangle. En sofa skal ikke knekke sånn helt uten videre.

Be Sociable, Share!

2 Responses to “Chi og juleferie”

  1. Lex_Lobo says:

    Og sofaen knakk sånn helt uten videre… ??? ;)

  2. Lovefool says:

    Vi spiste middag! :)

Leave a Reply

CommentLuv badge