Feed on
Posts
Comments

Svart

I dag er alt svart. Ikke at jeg hadde regnet med noe annet i utgangspunktet, men i går kveld ante jeg et lite håp om at dette kunne gå min vei, bare jeg fikk de rette oppgavene. De rette oppgavene kom ikke. Absolutt ikke. Jeg ble mildt sagt overrasket over oppgavene. Så nå er jeg lei meg. Veldig lei meg. Og alt er mer eller mindre svart. Fremtiden er fremdeles usikker med tanke på jobb og lønn, og jeg må gjennom det samme helvetet enda en gang. Klarer jeg det ikke da heller er det over. Da har jeg ikke flere sjanser. Da må jeg ta hele året på nytt. Jeg orker ikke en gang tanken. Æsj. Møkkadag. Møkkaeksamen. Møkkaverden.

“Det ordner seg alltid”, sier folk. En setning jeg ikke helt klarer å tro på nå. Men kanskje…

Be Sociable, Share!

One Response to “Svart”

  1. Lex_Lobo says:

    Bartender, one jack please….. and leave the bottle….

Leave a Reply

CommentLuv badge