Feed on
Posts
Comments

Sliten, men glad

Etter to dager med sykdom var jeg i dag tilbake blant de små englene mine. I dag var det øving til juleavslutning som stod på programmet, med etterfølgende juleavslutning på kvelden. 13 timer har jeg vært på jobb i strekk. Jeg er dødsliten. Har faktisk ikke vært så sliten på så lenge jeg kan huske. Men var det verdt det? Så absolutt. Det å se gleden til de små englene når de har gjennomført noe de er så stolt av, det å se de mest sjenerte slå seg løs når de kommer på scenen, det å føle entusiasmen som ungene har, det kan ikke overgås av noe. Jeg føler meg priviligert av å være en del av dette miljøet. Av å kunne se utviklingen til hver enkelt elev. Av å kunne bidra til denne utviklingen. Å føle at det jeg gjør betyr noe. At det betyr noe for veldig mange. Kan man få en mer meningsfull jobb enn det? Jeg er i mitt rette element. Jeg trives. Stortrives.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge