Feed on
Posts
Comments

I de sene nattetimer…

… når jeg egentlig burde sove, bruker jeg heller tiden på å leke meg i Photoshop. Det er gøy å lære nye ting. Jeg er dog en utålmodig sjel, og om ikke ting går min vei i løpet av kort tid, blir jeg sint og gir opp. Det var tendenser til det også nå i kveld/natt, men jeg fant ut av det, takket være en veldig snill kjæreste. Nedenfor kan du se resultatet av lekingen. Nå er det sovetid, for i morgen venter nye timer med eksamenslesing…

Be Sociable, Share!

2 Responses to “I de sene nattetimer…”

  1. Malin says:

    Du er flink! :) Er det dyrt med photoshop? Gode minner ja, du er fin! Sakna deg, stå på med lesinga!! Hurrai! :)

  2. Lena says:

    kjempekoselig :) og masse gode minner. savner deg stine. ringer deg en dag.. det har du tid til nå :) klem klem

Leave a Reply

CommentLuv badge