Feed on
Posts
Comments

Så tenner vi et lys

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv og oss som er til stede.
Så tenner vi ett lys i kveld, vi tenner det for glede

I dag er det første søndag i advent. Det innebærer julegatetenning her i Lillestrøm. Det er første gang jeg har tatt del i denne begivenheten. I følge kjæresten er det Norges peneste julegate. Jeg var dog litt skeptisk, siden jeg har bodd i Bergen i noen år, og dermed mener at de har Norges peneste julegate og lysfest. Lysfesten innebærer at et juletre blir tent midt på lille Lungegårdsvann mens mange tusen mennesker står rundt med fakler og ser på og synger julesanger. Det hele avsluttes med et heildundranes fyrverkeri ved midnatt. Vakkert. Likevel må jeg si at jeg ble riktig så imponert av julegata i Lillestrøm også. Engasjementet blant folk var riktignok ikke så stort som i Bergen, men selve julegata var det ingenting å klage på. De hadde til og med klart å få i stand et bittelite fakkeltog.

Be Sociable, Share!

2 Responses to “Så tenner vi et lys”

  1. sara says:

    ååå, så fint. angrer på jeg ikke var der selv. (ny leser her jeg) Safl:)

  2. Elin says:

    Absolutt penest i Norge ja!

Leave a Reply

CommentLuv badge