Feed on
Posts
Comments

November

Det er november. 14. for å være nøyaktig. Det er nesten en måned siden sist jeg skrev noe her. Jeg har for en gangs skyld en travel hverdag. Da er det lett å glemme bloggen. Læreryrket er hardt, men du verden hvor interessant, spennende og engasjerende det er! Jeg angrer ikke på at jeg hoppet rett i det, jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Fantastiske elever, fantastisk kollegie.

Jeg forsøker så vidt å lese litt til den berømte eksamen min. Men: Kom leselyst og treng deg på – her skal du motstand finne. Jeg forsøker å motivere meg med alle mulige midler, uten at det ser ut til å fungere. Jeg er en smule desperat akkurat nå. Håper jeg klarer å lese litt. Og at jeg klarer å ta den. 15. desember er datoen.

Min kjære Tone og Johnny Mikael skal ha baby! Jeg er så glad på deres vegne. Det var vel ikke helt uventet, men likevel en gledelig nyhet.

Snart kommer Malin hjem fra Brasil! Hurra! Gleder meg til å se deg igjen! LenaPena, kom deg til Oslo ASAP!

Noen happenings i november:

Denne lå gjemt inni en mattebok jeg rettet. Jeg ble litt sjarmert kan man si.


4-2 mot Rosenborg på Åråsen og ny Tippeligakontrakt sikret. Deilig!


Vi hadde uteskole og laget Wok på bål i skogen. Ungene elsket det. Nam!


En rar potet.

Be Sociable, Share!

3 Responses to “November”

 1. Anonymous says:

  Kjekt med oppdatering!:) Bra du trives så godt i læreryrket!
  Vi gleder oss enormt til babyen kommer!:)

  Klem Tone

 2. Malin says:

  Kjekt med oppdatering! :) Det må du fortsette med!! :) Eksamen går nok, huks kor flink du var i vår! Mykje å gjera ja, men det er berre snakk om nokre veker!! Og meir løn! Sakna deg! Klem MAlin

 3. Anonymous says:

  Ka som egentlig e rart med poteta?

Leave a Reply

CommentLuv badge