Feed on
Posts
Comments

Sliten

Det er det jeg er. Sliten. Jeg har jobbet som lærer i 3 uker nå. Det har stort sett gått i ett. Nye inntrykk skal bearbeides. Systemer man må sette seg inn i. Elever som skal teste grenser på den nye læreren. Fagplaner som skal legges. Det er mye som skjer. Samboer hjemme som jeg ønsker å tilbringe litt tid sammen med. Eksamen til jul. Likevel trives jeg godt. Foreløpig. Jeg har strålende kollegaer. Strålende elevgruppe. Alt er flott. Likevel lusker foreldremøte i nær fremtid. Jeg får vondt i magen av å tenke på det. Nervøs. Håper det går fint. Tror og håper at det føles slik for alle første gang. I går satt jeg forøvrig 9 timer i strekk med retting. 9 timer. Det er ganske mye.

På privatfronten skjer det naturlig nok lite. Malin har reist til Brasil. Tone har vært flink til å ringe meg, men jeg har ikke hatt tid til å snakke. Ringer deg snart, Tone. Lover. Jeg har hatt besøk av min nydelige niese. Hun har begynt å småprate litt og å stå. Smelter et hvert hjerte hun kommer borti. Kjæresten har begynt på skolen og jobber ved siden av i ny butikk. Tror han trives. Jeg har vært på Colosseum 1 og sett Wall-E i dag. Utrolig søt film, men langt i fra så fantastisk som alle har sagt på forhånd.

Jeg tror jeg skal legge meg snart. Er langt over sengetid allerede.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge