Feed on
Posts
Comments

Alt og ingenting

I dag fikk vi gaver. Gaver fra min kjæres mor. De har vært i utlandet. Vi fikk flotte gaver. Marius fikk et bondesjakkbrett med kubrikker. Det syns jeg var utrolig søtt.

Jeg har truffet Malin i dag. Hun er her sammen med familien. Vi har drukket Mocca på Pikene på Torvet. Vi har handlet klær. Masse klær. Lærerklær. Jeg ble veldig fornøyd. Bankkortet mitt var ikke like fornøyd. Nå har jeg dog klær en god stund fremover. Jeg er fornøyd. Malin reiser til Brazil i september. Jeg kommer til å savne henne. Malin er toppen. Så er det bare å håpe på at hun flytter til Oslo neste år.

Det er fire dager til jeg begynner som lærer. Fire hele dager. Det vil si, jeg begynner ikke å undervise før om elleve dager. Den 18. Før den tid er det planleggingsdager. Møter. “Bli kjent med skolen”-vandringer. Mye skjer. Jeg er så nervøs. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Magen min vrenger seg når jeg tenker på det. Gruer meg. Jeg vet ikke hva jeg går til. Ikke i det hele tatt. Jeg håper jeg kan takle det. Jeg håper det går min vei. Jeg trenger bare å tro på meg selv. Tro. Ikke bare late som. Jeg er sikker på at alt hadde gått så mye bedre da. Dessverre er det lettere sagt enn gjort. Likevel skal jeg prøve. Så godt jeg kan. Tiden vil vise om det fungerer.

Jeg har forresten planer om å klippe meg før skolestart. Jeg vet ikke hvordan. Kom gjerne med forslag om du ønsker. Trenger å tenke nytt. Har lyst til å farge det også. Tør ikke gjøre radikale endringer, bare. Litt dumt om jeg ikke skulle trives med det.

Jeg har kanskje nevnt det før. Jeg har begynt å gå turer. Alt hjelper. Enkelte dager har jeg vært veldig sprek. Da har jeg gått hjemmefra og til Strømmen storsenter. Det er et godt stykke. Jeg er stolt over meg selv. Spesielt med tanke på at jeg ikke eier kondisjon. Spesielt med tanke på at Strømmen ligger mye høyere enn selve Lillestrøm. Spesielt med tanke på at det var over 30 varmegrader i solen den ene dagen jeg gikk. Spesielt med tanke på at motivasjonen var på bånn. Den første gangen jeg gikk lovet jeg meg selv å ikke gjøre det igjen. Det gjorde jeg. Her er noen bilder fra turen:The Dark Knight var en fantastisk film. Rett og slett. Da jeg skulle dra for å se den, møtte jeg dog på noe som skremte mer enn Jokeren. Nesten. Det var en monsteredderkopp. Jeg tuller ikke. Den var virkelig svær. Den hang rett ved heisen. Det var nesten så jeg vurderte trappene. Likevel tok jeg heisen. Jeg er rask som lynet, så jeg klarte å komme meg forbi i superfart. Men den var virkelig stor den edderkoppen. Enorm. Jeg tok et bilde av den. Det er blurry fordi jeg var skjelven på hånden og fordi jeg måtte zoome så mye. Den gir likevel et inntrykk av størrelsen. Fysjom.

Når jeg blir stor, og forhåpentligvis rik, vil jeg ha en slik bil:

Jeg vil tørre å påstå at den er rimelig lekker.

Nå skal jeg pakke og dusje. Jeg skal til Ørje. Været er ikke så flott. Noe skal vi vel likevel klare å underholde oss med der ute.

Be Sociable, Share!

One Response to “Alt og ingenting”

  1. malina says:

    Kjekt spel! Hehe! :) Har du vore på din sko no? Var innom på strømmen storsenter og der hadde dei litt! :)
    edderkoppar er fine dyr, når ein går på naturfag lærer ein seg til å like dei! Eg tek på dei og ber dei ut av huset istadenfor å drepe dei!! :)
    Håpar du kosar deg i Ørje!!

Leave a Reply

CommentLuv badge