Feed on
Posts
Comments

Bombe og frokost

Her om dagen disket min fantastiske kjæreste opp med frokost til meg. Mens jeg lå intetanende og sov i sengen. Han hadde laget eggerøre og stekt bacon, samt dekket på bordet. En fin liten overraskelse, i en ellers så rutinemessig hverdag! :-) Har vi ikke søt duk, forresten? Jeg er veldig fornøyd med den! Også er den sånn voksduk-aktig, selv om det ikke er helt voksduk heller. Den er i allefall veldig lett å tørke av, og det er en fordel når man er så klønete og grisete som meg. :-P

I går var det action like borti her, med politibiler og sperring av veien og det hele. Det viste seg at de hadde funnet en bombe fra andre verdenskrig i hagen til en fyr. Den måtte flyttes på, så de drev på langt ut over natten for å få det til. Ganske så spennende i grunn.

I morgen er det Kanarikafé på Åråsen. Først er det trening for spillerne, så kommer de bort til oss for å slå av en prat og spise litt. Jeg har aldri vært med på det før, så det blir spennende. Nervene er i høyspenn foran kampen mot Bodø/Glimt. Dette er virkelig mer spennende enn det burde ha vært. Håper virkelig på en seier.

Be Sociable, Share!

One Response to “Bombe og frokost”

  1. Stao no Pao says:

    Ja, Lillestrøm er jo langt nede i bølgedalen. Eg trur det er fordi Fjørtoft knotar slik, det gjer spelarane forvirra og makteslause..

Leave a Reply

CommentLuv badge