Feed on
Posts
Comments

Sommer og… sol?

Man kan vel ikke si at solen har vært fryktelig dominerende, men det var da en uke her hvor den var fremme hver eneste dag, og fikk gradestokken til å snike seg opp mot 30 grader. En av de dagene var jeg i Tusenfryd. Det føltes som en god idé å reise hjemmefra i kun singlet den morgenen. Det har jeg angret på i ettertid. Nå sitter jeg her med ekstremt røde og vonde skuldre og armer. Når man er i så mye bevegelse som man er i i Tusenfryd, så merker man ikke at solen tar. Ikke før etterpå. Jeg kan vel si at singlet-idèen ikke var den smarteste. For utenom solbrenthet, så var Tusenfryd koselig. Jeg kjenner jeg har blitt mindre tøff med årene, så karuseller jeg før syns var morsomme, var nå blitt skumle. Min kjære klarte likevel å presse meg til å ta den nyeste attraksjonen: Speedmonster. 0-90 km/t på 2 sekunder. Flere looper, noen av de med skru. En av de under rulletrappen ved inngangen. Trenger jeg si mer? Jeg hylte. Jeg hylte som jeg aldri har hylt før. Jeg var sikker på at jeg skulle dø. Men jeg kom meg gjennom. Heldigvis. Den var jævlig. Jævlig, men samtidig hysterisk
morsom. Anbefales absolutt.

Vi har kommet oss på plass her i Lillestrøm. Hadde innflytningsfest i helgen. Vi var vel 9 stykker om jeg ikke husker feil. Det var veldig koselig. Det blir av og til noen lange dager, i og med at Marius jobber nesten hver dag. Jeg slår i hjel tiden med å sove, vaske opp og å bevege meg utendørs innimellom. Målet er å ikke være blodsliten etter litt fysisk aktivitet. Målet er å få litt, trenger ikke være mye, men litt, kondisjon før jeg begynner i jobben. De har nemlig en årlig sykkeltur som jeg gruer meg masse til. Veldig kjedelig å være lærer og ha dårligere kondis enn elevene. Og å måtte ta pause hvert femte minutt. Vi får satse på at det går bra. Gruer meg mer og mer til jobben generelt. Føler meg overhodet ikke klar. Får håpe jeg er det.
Jeg har vært på to fotballkamper de siste ukene. Først mot Strømsgodset i Drammen, deretter på Åråsen. Begge gangene endte med nederlag. Nå er LSK in deep shit. Really deep shit. Nest sist på tabellen, med kun målforskjellen som skiller fra nedrykksplass. Dette blir en kamp om å overleve. Litt mer spennende enn man hadde håpet på. Til helgen er det Fredrikstad som venter. I Fredrikstad. Spennende.


Min fantastiske niese har blitt enda mer fantastisk. Hun er blitt stor og enda søtere enn sist. Jeg smelter hver gang jeg ser henne. Hun er alldeles nydelig. Da vi var på IKEA var hun kjempetolmodig. Begynte ikke å sutre før vi kom til kassene. Fantastisk.

Ellers er det lite nytt å rapportere her fra Romerike. Marius får ferie i august. Da skal vi reise litt rundt omkring. Jeg begynner på jobb 11. august. Vi har kokt oss ordentlig torskemiddag. Og vært i Sverige for å fylle opp fryseren. Så nå har vi kylling frem til jul. Minst.

Be Sociable, Share!

2 Responses to “Sommer og… sol?”

  1. Elin says:

    Er det Tom som sitter med rød genser i sofaen på bildet fra innflytningsfest? Ligner på Tom som jeg har jobba med i alle fall…

  2. Lovefool says:

    Det stemmer at det er Tom, ja! Men hvilken Elin er du? Og hvor har du jobbet med ham? :-)

Leave a Reply

CommentLuv badge