Feed on
Posts
Comments

Oppdatering og sånn…

I går kveld tittet jeg så vidt på Pacific Blue. Jeg hadde gledet meg. Før var det fryktelig spennende. I går var det bare skuffende. Det er tydelig at jeg har blitt litt eldre siden den gang. Likevel har det et nostalgisk preg. Det jeg imidlertid reagerte på, var tekstingen. Det var tekstet på nynorsk. Jeg følte ikke helt at det passet inn. “Eg kjem og tek deg!” fenger liksom ikke på nynorsk. Det samme med “Opp med henda, elles skyt eg deg!” og “Han kjem, me må køyra gjennom smuget her!”. Man blir en smule lattermildt. 

Jeg har fått alle tingene mine hit til den nye leiligheten. Det er fortsatt rimelig kaos her. Men vi har fått oss seng. 1.80 bred. Det føles herlig. Og vi har fått oss sofa. Og salongbord. Og DVD-hyller. Og bokhylle. Og kjøkkenbord. Og kjøkkenstoler. Jeg tror vi kommer til å få det veldig koselig. Må bare få vekk resten av rotet først. Marius er på jobb, og jeg kjeder meg. Vi har ikke felles fri før i august. Så jeg må finne noe annet å gjøre i mens. Tenker jeg skal gå noen turer. Så lenge det ikke er kaldt og surt. Vi skal hente sykkel til helgen. Da blir det sykkelturer også.

Jeg har vært på mine første planleggingsdager. Det var skummelt. Jeg hadde relativt lite å bidra med. Og jeg skjønner virkelig ikke systemet der. Håper jeg kommer inn i det til høsten. Men det er rimelig skremmende å tenke på at jeg må hoppe rett i dette, uten å føle at jeg har noe som helst peiling. Vi får satse på at det går bra. Kollegiet virket veldig bra, dog. Masse unge mennesker. De husker forhåpentligvis hvordan det er å være nyutdannet.

Jeg har forresten kjørt bil helt alene for første gang siden ulykken. Tenk at det skulle ta ett år. Det gikk helt fint. Var nesten ikke nervøs. Glad jeg har kommet over den kneika.

Jeg er forresten strålende fornøyd med dette semesterets eksamensresultater. Jeg er stolt over meg selv. Dette fortjente jeg.

Nå skal jeg ut med noen pappesker.

Be Sociable, Share!

One Response to “Oppdatering og sånn…”

  1. Stig says:

    Kult at dokker e igang no der i Lillestrøm! E sikker på at du kommer til å elske jobben når du kommer igang!

    Må komme meg på besøk til Lillestrøm iløpet av sommeren :)

    Vi må no ringes endag.

Leave a Reply

CommentLuv badge