Feed on
Posts
Comments

Slutt

I dag var det slutt. Jeg hadde min siste arbeidsdag hos Norstat. Selv om jeg burde være lettet, så er jeg også litt vemodig. Det var en drittjobb. Det var det absolutt. Men samtidig var det noe jeg mestret. Det var alltid trygt å gå på jobb. Jeg visste at dette kunne jeg. I tillegg var det sosiale ved jobben strålende. Man ble alltid møtt med et smil. Derfor er det litt trist å tenke på at jeg ikke skal tilbake dit igjen. I allefall ikke mer enn på besøk. Det er slutt på å bli kjeftet på. Slutt på å bli bedt om å dra til helvete. Slutt på folk som kommer med perverse forslag. Slutt på folk med sarkastiske kommentarer. Slutt. Likevel kommer jeg til å savne det. Litt. Bare litt. Nå skal jeg inn i en ny jobb. En ny jobb jeg ikke vet om jeg mestrer. Jeg tror jeg mestrer det. Jeg vet ikke. Jeg håper jeg gjør det. Det er både spennende og skummelt. Alt på en gang. Det er en helt annen type jobb. En jobb med enormt ansvar. En jobb hvor jeg må stole på meg selv. En jobb hvor jeg er nødt til å være selvsikker. En jobb hvor jeg er nødt til å hente frem det beste i meg selv. Jeg er redd. Men jeg tror det vil gå bra.

På lørdag flytter jeg. Nå er leiligheten et eneste kaos. Esker og søppelsekker over alt. Skal bli deilig å få det unnagjort.

Be Sociable, Share!

One Response to “Slutt”

  1. Malin says:

    Du kjem til å do it vel!! :) My dear!! heia stine!

Leave a Reply

CommentLuv badge