Feed on
Posts
Comments

I går var det duket for SATC på kino. Jeg fryktet at jeg skulle bli skuffet. Ofte er slike spinoff-produkter en stor skuffelse. Men jeg må si jeg ble positivt overrasket. Faktisk veldig overrasket. I 2,5 timer satt jeg der, målbundet, og var både trist, glad, sint, sjokkert og alt på en gang. Gjennom en og samme film. For min del kunne den godt vart fem timer. Jeg hadde sittet der hele tiden.

I dag har søsteren min og jeg ryddet og pakket ting. Med ting mener jeg ting i min leilighet. Ting som skal flyttes til Lillestrøm. Ting som skal vekk fra mine 20 kvm og over til de nye 35 kvm. Ting som på lørdag skal bæres ut i en henger, for deretter å bli fraktet til Lillestrøm. Ting som vil gjøre leiligheten min tom. Tom og klar for at en ny leietaker skal overta. Det er litt rart. Litt vemodig. Her har jeg tilbrakt nesten to år. Jeg har mange minner fra denne leiligheten. Det blir rart å forlate den. Men jeg tror den nye blir minst like bra. Det er bare så rart. Rart å skulle forlate byen jeg har blitt så glad i. 5 år i Norges fineste by. Jeg lengter allerede. Jeg lover å komme tilbake på besøk så ofte jeg kan. Ikke misforstå, Lillestrøm blir bra. Helt sikkert. Det er bare vemodig. En fase i livet er over, en ny tar over. Jeg går en ny og spennende tid i møte. Forhåpentligvis vil jeg lykkes.

Jeg tok for øvrig ny high score i Mariospillet “Wanted” på DS. Jeg har bildebevis til og med:

Det skal sies at jeg nå er oppe i over 400. No life sier du? Det stemmer vel ganske bra. Sommerferie er herlig. Det samme er lange netter, netter man kan kaste bort på nettopp ubrukelige ting som dette. :-)
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge