Feed on
Posts
Comments

Trafikk

Etter at jeg ble ferdig med dette semesteret har jeg jobbet så og si hver dag i byen. For å komme meg dit kjører jeg scooter. Det er litt av en opplevelse. Hver gang må jeg forbi bystasjonen, der et felt nå er omgjort til kollektivfelt. Det ser dog ikke ut til å stoppe folk fra å bruke det. Når det er eviglang kø i det “lovlige” feltet, brukes kollektivfeltet til å innehente fart, for deretter å presse seg inn i den eviglange køen langt fremme. Frekt er det. Rett og slett. Og det fører i allefall ikke til at det blir mindre kø. Jeg blir utrolig frustrert av å være vitne til dette. Innimellom klarer jeg ikke la være å tute. Eller riste på hodet slik at de ser meg. Idioter. Ja, de er idioter. “Kanskje de ikke er klar over at det er et kollektivfelt” tenker du. Vel, jeg mener at som bilist, så bør man kunne lese skilter. Det er tross alt ikke så mye å be om.

Jeg stod for øvrig på mediekunnskapeksamen. Med glans. Jeg er veldig fornøyd.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge