Feed on
Posts
Comments

Sommerferie

Jeg har offisielt sommerferie. To eksamner er overstått. Jeg frykter resultatet. Men det er utenfor min kontroll sier Marius. Og han har rett. Jeg bare vet at fallhøyden er stor om det skulle gå til helvete. Men den tid, den sorg heter det visst.

Det er litt over to måneder til jeg begynner som lærer. 100% stilling. I ett år. Jeg gruer meg masse. Mest fordi jeg ikke har troen på meg selv. Gleder meg vel også litt. Men det overskygges av angsten. Håper jeg klarer det. Håper håper håper.

Jeg skal jobbe noen dager frem til midten av juni. Noen dager vil si hver dag. Greit å samle seg opp litt penger når man skal ha fri hele sommeren. I midten av juni blir jeg samboer. Rart å tenke på. Jeg gleder meg masse. Jeg tror det blir strålende. Og i tillegg er jeg nærme alt. Nærme Hanna. Og mamma og pappa. Langt vekk fra vennene mine, dog. Men det hefter da ikke å komme på besøk.

Jeg gleder meg til masse sol. Og varme. Og Marius.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge