Feed on
Posts
Comments

Lesesal

Dette bildet tok Tone av meg på lesesalen idag, mens jeg fullt uvitende leste om Norge i dansketiden.
Fru Stueland virket dog mer opptatt av å gjøre pøbelstreker enn å lese pensum. Hun kløp meg i benet under bordet slik at jeg skvatt og lagde lyd, noe som igjen resulterte i at alle på lesesalen snudde seg og så på meg. Hun kjørte sin mann rundt på en kontorstol, for å se hvor langt han kom med god fart. Og når vi først er inne på godeste JM, så kastet han en drue på meg på lesesalen. Et pøblete ektepar, med andre ord. ;-) Jeg fikk derimot lest en god del, frem til det rundt klokken halv åtte sa stopp i hodet. Da fikk jeg ikke inn mer.

Be Sociable, Share!

One Response to “Lesesal”

  1. Anonymous says:

    hehe. Vi er et pøblete ektepar!:)
    Blir ikke mer moro en det en lager selv!:)

Leave a Reply

CommentLuv badge