Feed on
Posts
Comments
«
»

Verden i dag…

er syk. Virkelig syk. Når en far kan holde datteren sin innesperret i 24 år, og forgripe seg på henne jevnlig, så lever vi i en syk verden. Når det i tillegg blir sju barn ut av det, og han i tillegg foretar seg mye rart for å få til en dekkhistorie, så er det en enda sykere verden. Jeg blir skremt. At et menneske av kjøtt og blod kan være så ondskapsfullt, er for meg helt utrolig. Og skremmende. Historien har jo vist seg å være full av onde mennesker. Men likevel. Jeg fatter ikke hvordan det er mulig.

I det siste har det vært diskutert mye om homofile/lesbiske par bør få oppdra barn. Et ømtåelig emne, som mange har sterke meninger om. De som protesterer mest er som oftest de kristne. Kristne, som ironisk nok lever etter en bok som sier at man ikke skal fordømme andre. Man skal elske sin neste. Jeg kan være enig i at det er et vanskelig spørsmål. Vil barnet ta skade av å vokse opp med to mødre eller to fedre? Vil det bli mobbet som en følge av dette? Det er spørsmål som foreløpig er ubesvarte, og som mange stiller seg. Jeg har ikke fasiten. Men jeg har likevel troen på likeverd. Ei lesbisk dame sa her om dagen på TV at “en familie er noen som er glad i hverandre. Det er den viktigste faktoren.” Om denne faktoren er tilstede, spiller det da virkelig så stor rolle hvilken legning foreldrene har? Jeg vet ikke. Jeg har ikke svaret. Det eneste jeg vet er at det finnes mange barn rundt om i verden – også i Norge, som vokser opp hos foreldre som av en eller annen grunn ikke burde satt barn til verden. Enten det nå er snakk om incest, banking eller generell vanskjøtsel. Jeg tror virkelig ikke at disse barna hadde tatt skade av å vokse opp hos homofile foreldre. Virkelig ikke. De er tross alt akkurat som deg og meg, bare med en annen seksuell legning. Men jeg vet ikke hva som er det riktige. Jeg bare føler at vi burde ha kommet så langt i 2008 at aksept for ulikheter burde være en realitet.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge