Feed on
Posts
Comments

Sol

I dag har det vært strålende sol. Sol som varmer. Sol som gir antydning til vår. Noe som igjen betyr at sommeren ikke er langt unna. Det er flott. Jeg gleder meg til sommeren. Virkelig. Jeg har gått tur med min kjære mamma i dag. I den tidligere nevnte solen. Det var deilig. Et herlig avbrekk fra eksamenslesingen. Nervene er i høyspenn. Håper jeg klarer de.

Jeg har begynt å strikke. Det vil si, jeg prøver å strikke. Jeg kan foreløpig bare strikke rett. Jeg lager et skjerf. I mange forskjellige farger. Det har litt ulik bredde enkelte steder, og noen hull her og der. Det er litt av sjarmen. Jeg tror ikke jeg vil bruke det selv. Derfor skal jeg gi det bort i gave til noen som pliktoppfyllende må bruke det. Jeg har en mistanke om at det blir kjæresten.

Det er deilig å være hjemme hos mamma og pappa. Jeg får lest mer her enn jeg ville gjort ellers. Det var taktisk lurt av meg. På tirsdag var vi barnevakt for min skjønne niese. Hun har blitt større nå. Hun smiler og ler. Blid som ei sol. Virkelig vakker. Det er utrolig hvor glad man blir i de småtrollene.

Mobilen min er død. Det vil si, den nekter å skru seg på. Det kan vel kalles død. Nå er jeg tilbake til steinalderen. Med en Nokia-noe som såvidt kan sende tekstmeldinger. Litt av et tilbakeslag. Regner med å få meg ny. Eventuelt reparere den som ikke virker. Jeg vil gjerne ha igjen bildene og meldingene som er lagret på den.

Det har endelig begynt å synke inn i meg at jeg har fått jobb. Jeg gleder meg. Akkurat nå er jeg lykkelig på så og si alle punkter. Bortsett fra den dumme eksamensangsten. Den ødelegger alt for mye. Dessverre.

Be Sociable, Share!

One Response to “Sol”

  1. Eirik Jørgensen says:

    Du får strikke en sjokk-rosa genser til typen, med et stort hjerte over hele brystet…

Leave a Reply

CommentLuv badge