Feed on
Posts
Comments
«

Søndag

I dag er det søndag. Jeg sitter på skolen. På lesesalen. Jeg er helt alene. Ganske ekkelt i grunn. Jeg er vant til å være der når det er masse folk der. Vant til lyden av blafrende sider. Døren som smeller igjen. Noen som hoster. Noen som fniser. Noen som flytter på stoler. Nå er jeg helt alene. Det er stille. Og kaldt. Søndag er tydeligvis ikke den store lesedagen for folk flest. Forsåvidt ikke for meg heller. Det er ikke mye av det jeg leser som har gått inn. Men jeg prøver i allefall. Så får jeg bedre samvittighet etterpå.

Ute regner det. Det er mildt. Jeg elsker det. Da kan jeg kjøre scooter. Scooter er toppen. Spesielt med tanke på at jeg hater buss. Etterpå skal jeg kjøre hjem. Hjem og putte jobbsøknader ned i konvolutter. Jeg har foreløpig åtte av dem. Jeg tror jeg må kjøpe flere. Jeg har søkt sommerjobber i seks barnehager og i to butikker foreløpig. Så kryss fingrene for meg.

Tiden går fort. Skremmende fort. Jeg syns ikke det er lenge siden forrige helg. Eller siden sommeren. Og nå er det snart sommer igjen. Snart er jeg 24 år. I teorien voksen, men akk så lang vei å gå før jeg er det i praksis. Jeg føler meg veldig lite selvstendig. Det er skummelt. Jeg skal jo tross alt være det nå. Må tørre å ta egne valg. Og egne avgjørelser.

Jeg er trøtt. Og jeg savner Marius. Masse. Om en uke ser jeg ham igjen. Det blir deilig. Selv om jeg må dele ham med 5000 svette nerder. Skal nok klare å lure til meg litt alenetid med ham. Det trenger jeg.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge