Feed on
Posts
Comments

Snø

Det snør ute. Masse. Det liker jeg ikke. Det betyr at jeg må ta buss. Jeg liker ikke buss. Det sies at det skal bli mildere i kveld. Håper det.

Jeg skulle egentlig begynne på studiemestringskurs. “Sliter du med motivasjonen, har du strøket på en eller flere eksamener og har du eksamensangst? Da er dette tingen for deg!” Men i dag fikk jeg beskjed om at det er avlyst. Det var for få deltakere. Jeg trodde det var flere enn jeg som hadde angst for eksamen. Og som var i like deep shit som meg. Tydeligvis ikke. I’m on my own now. Skremmende. 2 måneder igjen til eksamen ca. Forferdelig.

Jeg har vært syk i helgen. Hostet, snørret og hatt feber. Ikke så gøy. Jeg er frisk nå. Heldigvis.

TG nærmer seg med stormskritt. Håper det blir bra. Jeg både gruer og gleder meg. Blir kjekt å se folk igjen.

Jeg er på jakt etter sommerjobb. Har ikke fått søkt enda, mangler noen papirer. Skummelt. Vet jeg er sent ute. Håper jeg får jobb. Ett eller annet er sikkert ledig. Satser på barnehage.

Jeg er lite sosial for tiden. Jeg skal forsøke å rette opp i det.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge