Feed on
Posts
Comments

Stille

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Det er fordi det har vært vinterferie. Jeg har vært hjemme på østlandet hos familien. Jeg har vært i London. London var fantastisk. Absolutt fantastisk. Jeg lengter tilbake allerede. Hotellet var strålende flott. Rett ved Tottenham Court Road Underground, og rett ved Oxford Street. Vi kjørte London Eye, var på Madamme Taussaud og kjøre sightseeing-buss. Vi var i Camden på marked, det var absolutt flott. Masse rare folk. Og cannabis-lollies i fritt omløp. Jeg kjøpte ikke. Men det var kos å vandre der. Gammel bydel. Masse “butikker” med alt mulig ræl. Antakelig fake. Men koselig likevel. Anbefales på det varmeste.
Jeg shoppet meg 3 bukser. Og et par sko. Skoene er ikke helt meg, men jeg syns de er fantastisk søte.

Bena mine var like teite som før. Kjempevonde. Marius er verdens mest tolmodige. Og jeg er så glad i ham for det. Nå skal jeg begynne med fysio for bena også. Jeg håper det hjelper. Virkelig. Ellers må jeg ha en jobb hvor jeg ikke kan stå eller gå. Og det er ikke det jeg vil.

Takk for turen, Mariusminsin. Kunne ikke fått en bedre julegave. :-)

Be Sociable, Share!

One Response to “Stille”

  1. Berit Emilie says:

    Hei!
    Høres ut som en veldig fin tur :D Lurer på hvilken hotell dere brukte? Skal til London etter påske med mamma, og hun vil være i nærheten av Oxford Street :p

    Berit Emilie

Leave a Reply

CommentLuv badge