Feed on
Posts
Comments

Mimretid


Jeg kom nettopp over dette bildet. Jeg bladde gjennom noen gamle bilder, og vips, der dukket det opp. Jeg blir litt trist av å se på det. Jeg har ikke sett bilder av Mio på over ett år. Og det er nå jeg kjenner hvor mye jeg faktisk savner ham. Er det ikke rart? Jeg savner en katt. Et dyr. Ikke et menneske. Men det er faktisk sånn. Han betydde mye for meg. Og jeg ble glad i ham. Blir man ikke det i alle dyr? Ikke vet jeg. For meg var det bare Mio. Eneste kjæledyret jeg har hatt. Med unntak av Tajo, som nå er min brors hund. Jeg er glad i ham også. For øvrig er det en ung utgave av meg på det bildet der. Nesten ikke til å kjenne igjen.

I tillegg kom jeg over dette. For utenforstående er det kanskje ikke så lett å gjette seg til hva det er. Men det er altså en scene. En scene fra en helt fantastisk konsert. Sommeren 2006. Gøteborg. 80000 mennesker. Jeg snakker selvfølgelig om Robbie Williams. Uforglemmelig, rett og slett. Ikke bare på grunn av konserten, men på grunn av hele settingen rundt. Jentetur med verdens beste jenter. Fine stunder sammen med dem. Skulle ønske vi hadde dratt på flere slike turer før vi flyttet til hver vår kant. Men det ser ut til at det kanskje er litt i seneste laget for det. Men jeg kan da i det minste mimre.

Det er mulig jeg har flere bilder på lager. Akkurat nå var det disse jeg kom over. Alt for å få en pause fra oppgaveskrivingen.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge